Stránky na sťahovanie filmov hudby a dát

07.01.2013 09:16

Sťahovanie dát býva touto cestou väčšinou nelegálne, avšak ak sa jedná o súkromné dáta alebo dáta vytvorené Vami, vedia aj tieto stránky dobre poslúžiť.

Diskusné fóra  – sú on-line miestom, kde si ľudia vymieňajú názory, postrehy alebo odkazujú na iné stránky a súbory. Na tieto fóra sa dostanete až po zaregistrovaní a nie každé fórum umožňuje registráciu zdarma. Prestížnejšie a viac navštevované fóra majú vstup nových členov obmedzený alebo spoplatnený. Na týchto forach sa nachádzajú odkazy. Odkazy k videu alebo k hudbe väčšinou smerujú na úložisko alebo na torrent súbor. Za obsah zodpovedajú registrovaný používatelia.

 

Najznámejšie Slovenské a České diskusné fóra


warezforum.sk
registrácia zadarmo

 


cucaj.sk  
registrácia zadarmo

 


lamky.net
spoplatnená registrácia

 


wareznet.cz
registrácia zadarmo

 


warforum.cz
registrácia zadarmo

 


warcenter.cz
spoplatnená registrácia

 

On-line úložiská dát

Na tieto úložiska dát nahrávajú užívatelia videá, hudbu a iný obsah. Motiváciou k nahrávaniu týchto súborov je finančná odmena, teda čím viac dát nahráte, tým väčšia je odmena. Sťahovanie z úložísk je spoplatnené kreditom, ale ak vám nebude prekažať pomalšie sťahovanie kredit si kupovať nemusíte.

 


hellshare.sk
Slovenská stránka s množstvom dát.

 


stiahnito.sk
Najnovší prírastok prevádzkovateľ ten istý
ako pri Hellshare.

 


ulozto.sk
Slovenska stránka umožňuje pri kúpe kreditu využiť tento kredit aj na sťahovanie z rapidshare.

 

 

quickshare.cz 
Česka stránka, rýchle sťahovanie spoplatnene, grafické spracovanie o niečo horšie..

 

 

fastshare.cz
Česka stránka, rýchle sťahovanie spoplatnené.

 

 

czshare.com
Česka stránka, rýchle sťahovanie spoplatnené.

 

 

multishare.cz 
Česka stránka, rýchle sťahovanie spoplatnené.

Pravdaže ich je oveľa viac, hlavne zahraničných. Tieto úložiska som spomenul hlavne preto, lebo umožňujú vyhľadávanie s náhľadom a to je veľké plus.

 

Stránky, ktoré ponúkajú hudbu zadarmo na stiahnutie

Tieto stránky neobsahujú nelegálny obsah, ale len odkazujú na tento obsah. Všetka zodpovednosť je na zaregistrovaných používateľoch, ktorý podľa pravidiel týchto stránok nemôžu nahrávať hudbu, na ktorú nemajú legálne oprávnenie. Deje sa však opak a stránky odkazuju na množstvo nelegálneho obsahu. 

 

mp3stahuj.cz 

 

 

mp3zone.sk

 

Torrentové stránky

Tieto stránky obsahujú množstvo torrent súborov. Čo je to vlastne torrent? Tento torrent obsahuje informácie o tom, kde sa nachádza súbor, ktorý chcete sťahovať. Samotný torrent súbor je malý, má len niekoľko kB, čiže jeho stiahnutie je otázkou niekoľkých sekúnd. Princip torrentu je založený na tom, že čím viac užívateľov sťahuje rovnaký súbor tým sa zlepšuje sťahovanie pre ostatných. Hudbu alebo film nesťahujete teda z úložiska ale od pc užívateľa, ktorý ho má na disku.

Okolo torentových stránok a torentov bolo už veľa prípadov, ktoré skončili na súde. Sťahovanie z týchto stránok nie je bezpečné nakoľko stiahnutý obsah zdielate pri spustení programu s celým svetom a stávate sa tak spoluvinníkom.

Programy, ktoré umožňujú sťahovanie dát z torrent súborov: Bitcomet, BitSpirit, uTorrent , Azureus 

 

Stránky obsahujúce torrenty

 

thepiratebay.se

 

 

torrentreactor.net

Na záver tu máme stránky, ktoré ponúkajú filmy a hudbu zadarmo. Tieto stránky však len odkazujú alebo vyhľadávajú na už hore spomenutých úložiskách dát. Celkom dobrý spôsob na zvýšenie návštevnosti.